Asiantuntevat ilmalämpöpumpun huolto- ja asennuspalvelut

Markkinoiden tehokkaimpien ja hiljaisimpien Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen huolto, asennus ja myynti meiltä nopealla ja joustavalla palvelulla.

Ilmalämpöpumppujen asennus

Ammattilainen asentaa ilmalämpöpumpun nopeasti ja siististi. Laitteiston sijoittelulla on suuri merkitys ilmalämpöpumpun tuottamaan hyötyyn ja sijoittelun suunnittelu kannattaakin tehdä yhdessä asentajan kanssa.

Väärin asennettu lämpöpumppu ei toimi tarkoituksenmukaisesti ja hyöty niin sähkölaskun pienentämisessä kuin ilman jäähdyttämisessäkin voi jäädä mitättömäksi. Myös laitteen takuu saattaa raueta.

Ilmalämpöpumppujen huolto

Lämpöpumput vaativat vain vähän huoltoa, mutta täysin huoltovapaita eivät nekään ole. Pumppu ja sen suodattimet keräävät sisälleen epäpuhtauksia ja pölyä ja hyötysuhteen ylläpitämiseksi ne tulisi puhdistaa riittävän usein. Sisäyksikön suodattimet tulee puhdistaa säännöllisesti ja ulkoyksikön höyrystinkenno on myös hyvä puhdistaa, jos lamellien väleihin kertyy roskia. Kylmäainetta saattaa joutua myös lisäämään laitteistoon ajan kuluessa.

Kun kaipaat ystävällistä ja asiantuntevaa ilmalämpöpumppujen asennus- ja huoltopalvelua, ota yhteyttä!

Hemiset Ky on alueensa hankintaturvaliike.

Yhteystiedot

Hemiset Ky

Teollisuustie 5

45360 VALKEALA

040 547 8886

posti@hemiset.fi

www.hemiset.fi

Ota yhteyttä, kysy tarjousta!

Lähetä yhteystietosi ja viestisi, palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hemiset Ky
Hirsitie 1
45370 VALKEALA

Y-tunnus: 1494857-2
Puh: 040-5478886

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hemiset Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.